Carda_spletna-stran_Zacutite-Prekmurje_03.jpg

Začutite Prekmurje

Želite »začutiti Prekmurje« drugače, z lokalnim vodnikom?
Vas zanimajo skriti kotički, zgodbe domačinov, legende in prvinski okusi?
Vas zanima Prekmurje kot je bilo nekoč?

Če je vaš odgovor »DA«, potem smo pravi naslov za organizacijo Vašega izleta po Prekmurju. Vabimo Vas, da se skupaj z nami odpravite po Prekmurju in začutite naravne ter zgodovinske posebnosti pokrajine ob Muri.
Za vse kulinarične navdušence imamo pripravljen tudi kulinarični izlet, ki vključuje razkritje recepta prekmurskega bograča in pripravo le-tega na idilični gorički lokaciji v Gornjih Petrovcih, skupaj z našim kuharjem.

Prekmurje »TO GO«

Začutite Prekmurje na domači mizi ali košček njega podarite svojim najdražjim, v obliki okusnega darila iz naše trgovinice.

Njene police ponosno zasedajo hišna prekmurska šunka, klobase, bučno olje, gibanica, različne vrste medu, medeni izdelki, žganja, likerji ter nekateri ostali izdelki prekmurske obrti.

Prekmurje vabi

Začutite čarobno prekmursko pokrajino s svojimi žitnimi polji, dišečimi travniki, senčnimi gozdovi in zlatorumenimi cvetovi sončnic.

Uživajte v naši čarobni pokrajini, kjer je veliko urejenih pohodniških in kolesarskih poti. Na poti si oglejte znamenitosti, kot so:
  • Plečnikova cerkev
  • Bukovniško jezero z energetskimi točkami
  • Otok ljubezni in Babičev mlin na reki Muri
  • Muzej lončarstva in stavbarstva na prostem
  • Največji baročni grad na Slovenskem - Grad na Goričkem
  • in še mnogo drugih opaznih in skritih naravnih in zgodovinskih lepot.
Lahko pa se zgolj predate bogati ponudbi termalnih, kopaliških in wellness storitev, ki so vam na voljo v bližnji okolici našega motela.